IID

IID

H IID Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής Ολοκληρωμένων Λύσεων Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης και Παροχής Υπηρεσιών Ψηφιοποίησης. Απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε εταιρείες και οργανισμούς που επιθυμούν να μετατρέψουν το συμβατικό αρχείο που διαθέτουν, σε ηλεκτρονική μορφή και να εκμεταλλευθούν πλήρως όλα τα πλεονεκτήματα μιας Ολοκληρωμένης Λύσης Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης.

Γιατί είναι σημαντική η ψηφιοποίηση;

 • Μειώνει το υλικό σε έντυπη μορφή, καθώς και το λειτουργικό χώρο που καταλαμβάνει
 • Βοηθά στην ταχύτερη ανεύρεση των αναζητούμενων πληροφοριών
 • Δίνει δυνατότητα ταυτόχρονης πρόσβασης όλων των ενδιαφερόμενων χρηστών στα έγγραφα μέσω Η/Υ
 • Μεγιστοποιεί την ασφάλεια του αρχείου
 • Είναι φιλική προς το περιβάλλον

 

Συνεργασίες

Η IID Α.Ε., έχει αναπτύξει στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους διεθνείς κατασκευαστές, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης. Ειδικότερα, συνεργάζεται με τους παρακάτω οίκους:

   ABBYY SOLUTIONS LTD

Αποτελούμε πιστοποιημένο συνεργάτη της εταιρείας ABBYY και διανομέα των λύσεων Οπτικής Αναγνώρισης Χαρακτήρων (OCR) και Χειρογράφων (ICR). Παράλληλα, είμαστε εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος εξειδικευμένων εργαλείων ανάπτυξης λογισμικού (SDKs), τα οποία βασίζονται στην τεχνολογία ΟCR. Μία σειρά από προϊόντα τεχνολογικής αιχμής, ικανά να υποστηρίξουν και τα πιο απαιτητικά έργα ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης, είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά μέσω του Τομέα DSA.

   
  IMAGE ACCESS COMPUTER GMBH

Αποτελούμε πιστοποιημένο συνεργάτη της εταιρείας ImageAccess Computer και επίσημο αντιπρόσωπο στην ελληνική αγορά των σαρωτών Bookeye και WideTEK. Οι σαρωτές Bookeye είναι εξειδικευμένοι σαρωτές βιβλίων και ιστορικών τεκμηρίων μεγέθους έως Α1, ενώ οι σαρωτές WideTEK μπορούν να ψηφιοποιήσουν μία μεγάλη γκάμα εγγράφων, όπως λυτά και δεμένα βιβλία μεγέθους έως Α2 και έγγραφα μεγέθους Α0.

 
  TREVENTUS MECHATRONICS GMBH

Αποτελούμε επίσημο συνεργάτη και διανομέα των σαρωτών ScanRobot στην ελληνική αγορά. Οι σαρωτές ScanRobot αποτελούν την προηγμένη τεχνολογικά λύση για την σάρωση παλαιών βιβλίων (16ου αιώνα κ.ε.). Εκμεταλλευόμενοι πλήρως την ρομποτική τεχνολογία, οι σαρωτές ScanRobot επιτρέπουν στους χρήστες την διάσωση σημαντικών τεκμηρίων και μάλιστα χωρίς να επεμβαίνουν σε αυτά χειρωνακτικά.

 

NeoMech

NeoMech

Οι 3D εκτυπωτές και 3D σαρωτές προσφέρουν σήμερα ευρύτατο πεδίο εφαρμογής σε τομείς όπως:

 • Τέχνης και Πολιτιστικής Κληρονομιάς (Αγαλματίδια, τεχνουργήματα, αγγεία)
 • Αρχαιολογίας και Παλαιοντολογίας (Αντίγραφα ευρημάτων και απολιθωμάτων)
 • Αρχιτεκτονικής και αστικού σχεδιασμού (μακέτες, οικήματα, συγκροτήματα, περιοχές)
 • Γεωπληροφορικής (Περιοχές μεγάλης κλίμακας, terrains, μνημεία φυσικής κληρονομιάς)
 • Μηχανολογίας & Βιομηχανικού Σχεδιασμού (Πρωτότυπα προϊόντων, εξαρτημάτων, κατασκευών)
 • Ιατρικής και Βιοϊατρικής (Προεγχειρητικά και ανατομικά μοντέλα, Σχεδιασμός Εμφυτεύσεων, Προεγχειρητική προετοιμασία)
 • Εκπαίδευσης και Έρευνας

Η εταιρεία NeoMech στελεχωμένη με ειδικευμένους Διπλωματούχους Μηχανολόγους Μηχανικούς κατόχους Διδακτορικού Διπλώματος σε τομείς όπως, μεταξύ άλλων, η Προσθετική Κατασκευή (Additive Manufacturing), έχει τη χαρά και την τιμή να προσφέρει στην Ελλάδα κάποιους από τους καλύτερους οίκους διεθνώς στον τομέα του 3D printing & scanning καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και απαιτήσεων.

Ειδικότερα, η NeoMech είναι επίσημος αντιπρόσωπος των:

 • Sindoh, Ο Νο1 κατασκευαστής μηχανών γραφείου της Κορέας, για όλη τη γκάμα των προϊόντων που αφορούν την τρισδιάστατη εκτύπωση (3D printers).
 • Ultimaker, No1 παγκοσμίως στο επίπεδο των ποιοτικών, υψηλών προδιαγραφών 3D εκτυπωτών τεχνολογίας νήματος.
 • Mcor Technologies, ταχέως αναπτυσσομένου οίκου με βραβευμένους, πλήρως έγχρωμους και οικολογικούς 3D εκτυπωτές με πρώτη ύλη το χαρτί.
 • Thor3D, υψηλών απαιτήσεων, πολυχρηστικοί έγχρωμοι 3D scanners. Για αποτύπωση με αυτόνομη ανεξάρτητη λειτουργία, υψηλή φορητότητα και ευχρηστία και μεγάλη ακρίβεια – ευελιξία, με δυνατότητα ψηφιοποίησης αντικειμένων διαστάσεων από λίγα εκατοστά έως και λίγα μέτρα.

Στο ειδικό ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) της εταιρείας μας στην διεύθυνση: www.shop3d.gr μπορείτε να βρείτε όλο τον προαναφερόμενο εξοπλισμό καθώς και σχετικές πληροφορίες.

ELiDOC Systems & Services

ELiDOC Systems & Services

Η εταιρεία ELiDOC Systems & Services έχει 20 χρόνια συνεχούς επιτυχημένης δραστηριότητας στο χώρο της Αυτοματοποίησης και Ηλεκτρονικής Τεκμηρίωσης και Πληροφόρησης.

Από τις αρχές του 2010 η ELiDOC αντιλαμβανόμενη την εξέλιξη της Τεχνολογίας και τις τάσεις της Ελληνικής Αγοράς έχει επενδύσει συστηματικά στον τομέα των Λογισμικών Open Source με έμφαση σ‘αυτά που απευθύνονται στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα. Διερεύνησε, εντόπισε, εγκατέστησε, αξιολόγησε και απέκτησε εμπειρία, μέσω πιλοτικών εφαρμογών, σε μια σειρά Λογισμικών Ανοιχτού Κώδικα τα οποία καταγράφονται στη σελίδα των προϊόντων που προσφέρει και υποστηρίζει η εταιρεία.

Uni Systems

Uni Systems

Η Uni Systems, ιδρυθείσα το 1964 και σήμερα μέλος του Ομίλου Quest, συγκαταλέγεται στις πλέον αξιόπιστες εταιρείες παροχής Ολοκληρωμένων Λύσεων και Υπηρεσιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών της Ευρώπης, αποτελώντας στρατηγικό εταίρο Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, οργανισμών Δημοσίου, Τηλεπικοινωνιακών παρόχων και επιχειρήσεων.

Με περισσότερα από 550 εξειδικευμένα στελέχη και θυγατρικές εταιρείες στο Βέλγιο, στο Λουξεμβούργο και στη Ρουμανία, επενδύει έμπρακτα στη διεθνή προοπτική της, επιδεικνύοντας εξαιρετική αξιοπιστία και ευρύ χαρτοφυλάκιο επιτυχιών και βέλτιστων πρακτικών.

H Uni Systems επενδύει στις Ολοκληρωμένες Λύσεις και Υπηρεσίες Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών, Ιστορικών Αρχείων και Μουσείων από το 1997 και σήμερα θεωρείται μια από τις σημαντικότερες εταιρείες στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και Τουρκίας.