2o Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Βόλος από 1 έως 3 Δεκεμβρίου 2017 | Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2017.

Η Διοργάνωση προκειμένου να αντιμετωπίσει τα αυξημένα έξοδα και απαιτήσεις του Συνεδρίου, έχει καθορίσει μια μικρή και ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ συνδρομή, προκειμένου οι Σύνεδροι, να έχουν όλες εκείνες τις εξυπηρετήσεις για ένα ευχάριστο και δημιουργικό τριήμερο στο Συνέδριο και στην πόλη του Βόλου.

Γι’ αυτό το λόγο προσφέρεται το παρακάτω ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ

 Πλήρες Πακέτο.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

(και για τις τρεις (3) μέρες )

Προεγγραφή

Early Booking

Μέχρι 15 Οκτωβρίου 2017

30 Οκτωβρίου 2017 

12 Νοεμβρίου 2017

Εγγραφή

Late Booking

από 16 Οκτωβρίου 2017

31 Οκτωβρίου 2017 

13 Νοεμβρίου 2017

Σύνεδροι, Σύνεδροι – Εισηγητές 90€ 120€
Σύνεδροι – Προπτυχιακοί Φοιτητές (συμβολική συμμετοχή) 55€ 75€
Η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να δώσει νέα παράταση στην ημερομηνία για τις Early Booking εγγραφές από 30 Οκτωβρίου 2017, σε νέα ημερομηνία που θα είναι η Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ

Η παραπάνω συνδρομή  περιλαμβάνει:

 • Συμμετοχή σε όλες τις συνεδριάσεις και παράλληλα δρώμενα του Συνεδρίου καθ’ όλη τη διάρκειά του, δηλαδή και τις τρεις (3) μέρες.
 • Πρακτικά Συνεδρίου σε ηλεκτρονική μορφή.
 • Πρόγραμμα Συνεδρίου και  Book of Abstracts.
 • Τρία  ελαφρά  (3) γεύματα (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι).
 • Coffee Breaks καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου.
 • Γιορτή καλωσορίσματος για όλους τους Συνέδρους το απόγευμα της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου 2017  και  ώρα 19.00 μ.μ. στον θόλο του κτιρίου “ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ”,  με τοπικές γεύσεις του Πηλίου, τοπικά κρασιά , μουσικές και χορευτικά συγκροτήματα (διοργάνωση του Φορέα  για τη διάσωση του Πολιτιστικού Αποθέματος “Μαγνήτων Κιβωτός”, της Ι.Μ. Δημητριάδος
 • Συνεδριακό υλικό
 • Υλικό τουριστικής προβολής της Θεσσαλίας
 • Υλικό ΕΟΤ
 • Φάκελος συνεδρίου
 • Ενημερωτικό υλικό.
 • Prospectus.
 • Δωρεάν πρόσβαση στο Internet στο χώρο του συνεδρίου
 • Ζωντανή μετάδοση σε όλο τον κόσμο με Live Streaming
 • Δωρεάν είσοδο  στην έκθεση POSTERS
 • Μεταφορές – ξεναγήσεις στα πιο σημαντικά σημεία της πόλης του Βόλου ,που θα ενταχθούν στο Πρόγραμμα επισκέψεων του Συνεδρίου

 Η συνδρομή για το Συνέδριο είναι ιδιαίτερα χαμηλή και πλήρως ανταποδοτική, ενώ θα καταβληθεί προσπάθεια για περαιτέρω εμπλουτισμό του Προγράμματος σε παροχές, χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση για τους συνέδρους, με σκοπό την ευχάριστη διαμονή τους στην πόλη του Βόλου.

Σημειώνεται ότι η συνδρομή επιστρέφει στον Σύνεδρο σε υπηρεσίες, διατροφή-γεύματα , coffee breaks, πρακτικά, ηλεκτρονικό υλικό, Meetings, εργαστήρια, ενημερωτικό υλικό, ξεναγήσεις, μεταφορές, κ.ά.

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ : – ΚΑΡΤΑ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ-ΔΕΙΠΝΟΥ , δεν συμπεριλαμβάνεται.

Δηλώσεις συμμετοχής για το Επίσημο Δείπνο (SOCIAL DINNER ) του Συνεδρίου  στη Γραμματεία του Συνεδρίου ή ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας .

Συμβολική τιμή  20 ευρώ ( περιλαμβάνει πλούσιο και εκλεκτό μενού, τοπικό οίνο, εξαιρετική ζωντανή μουσική και εκπλήξεις.

Στο τραγούδι η εξαίρετη Έρρικα Πατρικίου και στο πιάνο ο Ηλίας Χατζόγλου σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στα ομορφότερα τραγούδια της Ελληνικής και παγκόσμιας μουσικής Σκηνής.

Μέρα Επίσημου Δείπνου-Δεξίωσης : Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20.30 μ.μ.

Χώρος επίσημης Δεξίωσης: ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗ  ΛΕΣΧΗ ΒΟΛΟΥ ( το ομορφότερο νεοκλασικό κτίριο στο Βόλο, παραλία Βόλου, σε απόσταση 100 μέτρων από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) .

Ξενοδοχεία.

Επίσης, έχουν δοθεί έγκαιρα όλα τα στοιχεία των Ξενοδοχείων της πόλης του Βόλου, που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Κτίριο “ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ” και θα προσφέρουν, μετά από συνεννόηση με τη Διοργάνωση, ιδιαίτερα χαμηλές τιμές για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Δείτε τον σύνδεσμο

Πιστοποίηση προπτυχιακών φοιτητών.

Για εγγραφές προπτυχιακών φοιτητών ως Συνέδρων, θα πρέπει να αποστέλλεται σχετική βεβαίωση του Πανεπιστημίου, όπου φοιτά οι φοιτητής στη Γραμματεία του Συνέδριου secretary@euromed2017.eu, το αργότερο μια (1) εβδομάδα, μετά την ημερομηνία εγγραφής του ως συνέδρου, για πιστοποίηση της φοιτητικής του ιδιότητας.

Σημαντική Σημείωση:

Ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής, η καταβαλλόμενη συνδρομή για την συμμετοχή  στο συνέδριο θα πρέπει να είναι ακριβώς αυτή που αναφέρεται παραπάνω, ενώ οι τυχόν μικρές επιβαρύνσεις από το όποιο κόστος συναλλαγής της τράπεζας ή των ΕΛΤΑ, επιβαρύνει τον σύνεδρο.

Τρόποι πληρωμής.

Αφού έχετε εγγραφεί σαν σύνεδρος, κατά την είσοδό σας στο σύστημα, υπάρχουν επιλογές ορατές μόνο στους εγγεγραμμένους χρήστες της εφαρμογής.

Μία από αυτές σας οδηγεί στην πληρωμή μέσω πιστωτικής καρτας.

Αν θέλετε μπορείτε να καταθέσετε το ποσό του κόστους παρακολούθησης του συνεδρίου στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.

Αριθμός Λογαριασμού :

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR 14  0172  6220  0056  2204  5012  416  (ΔΙΚΤΥΟ “ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ”)

Στους συμμετέχοντες, θα δοθεί Πιστοποιητικό Συμμετοχής.